Bakgrundsbild

Västernorrlands bygdegårdsdistrikt presenterar stolt

Med många stämda strängar på sin lyra sprider musikern och artisten Klas Norberg glädje genom allt från kupletter till opera, visor och rock. Han är en efterfrågad och mycket omtyckt underhållare som älskar att bjuda på sig själv och sprida glädje.

Av 700 sökande fick just Klas uppdraget som Västernorrlands bygdegårdsdistrikts musiker och artist. Det innebär att han kommer att genomföra 15 föreställningar och fyra workshops (varav två för vuxna och två för de yngre) på bygdegårdar i Västernorrland.

Klas Norberg – Västernorrland
Låtar vi minns och såna vi önskar vi glömt

Precis som rubriken ovan skvallrar om kommer Klas att bjuda på ett framträdande som skapar igenkänning, glädje, tårar men ibland även en gnutta av vånda. Med en variationsrik och tidigare väldigt uppskattad föreställning kommer han att sjunga och spela en mängd olika låtar från en bred skala av genrer.

Klas menar att all musik är olika och att det inte går att placera musik i fack som bra eller dålig. Med stor glädje och musikalitet bjuder artisten in publiken till en glädjefest av sällan skådat slag. Ta tillfället att boka denna unika kulturupplevelse genom att anmäla intresse så fort som möjligt.

www.klasnorberg.se

Turnéplan

Här fyller vi på med datum vartefter Klas bokas in på olika bygdegårdar.

14 Framträdande 19.00, Lyckan bygdegård.

20 Framträdande 13.00, Gårdsnäs samhällsförening.

18 Framträdande 18.00, Böloms bygdegård och kapell.

Januari

22 Framträdande 18.00, Västansjö bygdegård.

Februari

2 Framträdande 19.00, Ängoms bygdegård.

5 Framträdande 18.00, Movattnets bygdegård.

Mars

18 Framträdande 18.00, Häggdångers bygdegård.

31 Framträdande 19.00, Sidensjö bygdegård.

2 Framträdande 19.00, Rö Folkets Hus.

14 Framträdande 18.00, Majbygdens intresseförening.

26 Framträdande 19.00, Junselevallens byalag.

27 Framträdande 18.00, Gimåfors bygdegård.

Läs mer och boka