Festplatsen – prislista

Hyresobjekt

Pris kr
Festplatsen  Medlem Ej medlem
1 maj – 30 aug, grundhyra (max 100 pers)
Sophanteringsavgift 500 kr tillkommer
1 sept – 30 april, grundhyra (max 100 pers)
Sophanteringsavgift 500 kr tillkommer
Enbart Grillstugan 250
För större evenemang med över 100 deltagare eller om du vill hyra hela parken Kontakta oss för offert
Tilläggstjänster:
WiFi 200 200
Högtalaranläggning
Deposition 1 500 kr, återfås vid återlämning av nycklar
500 700

Ett dygn är enligt oss kl 12.00-12.00 om inte en annan överenskommelse gjorts med parkvärden.

Grundhyra för Dansbanan och Kaffestugan avser max 100 personer. För större fester med fler deltagare, kontakta oss för offert!

Vad som ingår i hyran:

El, bord, stolar, tallrikar, glas, bestick, karaffer, kaffebryggare, vattenkokare, kyl, frys, spis, ugn mm (det som ingår enligt beskrivningen av respektive hyresobjekt). Kontakta oss om du undrar över något speciellt!

Vill du boka, gör så här:

1. Kolla i kalendern (länk nedan) så att det är ledigt när du vill hyra. Kontakta oss via info@stortorpsparken.se eller tel 070-404 82 10 med en förfrågan. Vi återkommer så snart som möjligt med bekräftelse.
  2. Betala med kort direkt på plats eller via faktura.
  3. Hämta och lämna nycklar enligt överenskommelse.

Till Festplatsens kalender>>