Brandsläckare

Bygdegårdsförsäkringen går bra. I höst får alla föreningar brandsläckare till sin bygdegård som en bonus på försäkringen.

I Stockholms län har vi beställt två brandsläckare per bygdegård. Dessa kommer att delas ut under hösten. Vi hoppas din förening medverkar på höstens kurs eller på någon av de träffar vi arrangerar. Om ni inte närvarar där gör vi upp om hur just din förening få brandsläckarna.

Här tar Kårsta Ekskogens bgf emot sina brandsläckare i samband med distriktsstyrelsens besök i september.