• Hem

Föreningen läggs ner, verksamheten lever vidare!

Den 4 oktober 2020 hölls extra årsmöte för Stöcke bygdegårdsförening. Man beslöt då enhälligt att upplösa föreningen.

Trots detta kan förskoleverksamheten Kotten fortsätta sin verksamhet i samma lokaler, och byn kan behålla sin samlingslokal och kunna samlas till gemensamma festligheter. Detta blir möjligt genom att bygdegårdsföreningen skänker bygdegården till Stöckebygdens utveckling.

Stöckebygdens utveckling har på samma sätt som bygdegårdsföreningen som syfte att arbeta för sammanhållning och gemenskap i byn. Lösningen att överlåta fastigheten har vuxit fram vid de samrådsmöten som har hållits med Stöcke bygdegårdsförening och Stöckebygdens utveckling under våren och hösten.

Årsmötet beslutade att

Ur föreningens kassa skänka 30 000 kr till Stöcke IF:s ungdomsverksamhet och 30 000 kr till Stöcke ponnyförenings ungdomsverksamhet.

Fastigheten med lösöre och resterande likvida medel skänks till Stöckebygdens utveckling, ekonomisk förening. Överlåtelsen sker senast den 31 december 2020.

Stöcke bygdegårdsförenings sista årsmöte den 4 oktober 2020