Bakgrundsbild
  • Hem

Om bygdegården

Huvudbild

Solbacken är en nyrenoverad bygdegård som drivs av den ideella föreningen Solbackens bygdegårdsförening.

Vi hyr ut lokaler till privatpersoner, föreningar, företag med mera. Vi hjälper gärna till med helhets lösningar för just ditt evenemang.

Lokalen är fullt utrustad med nytt restaurang kök samt porslin.

Vi har en lokal som rymmer 30 personer och en större lokal som man kan duka upp till 270 personer eller 400 personer i kopplade stolar.

Vi ordnar även en del arrangemang i egen regi så som familjedagar och olika kultur arrangemang.

Styrelsen består av

Angelica Dahlström 0738-320430 alt angelicadahlstrom86@gmail.com