Solbackens bygdegård

Solbacken är en nyrenoverad bygdegård som drivs av den ideella föreningen Solbackens bygdegårdsförening. Vi ligger mitt mellan Laholm och Våxtorp längsmed väg 24. Solbacken är Hallands största bygdegård. Vi hyr ut lokaler till privatpersoner, föreningar, företag med mera. Vi hjälper gärna till med helhets lösningar för just ditt evenemang. Lokalen är fullt utrustad med nytt restaurang kök samt porslin. Vi har en lokal som rymmer 30 personer och en större lokal som man kan duka upp till 270 personer eller 400 personer i kopplade stolar. Vi ordnar även en del arrangemang i egen regi så som familjedagar och olika kultur arrangemang.