• Hem

Aktiviteter

Inbjudan till kostnadsfri försäkringsinformationskväll gällande bygdegårdsförsäkringen.

Ett nytt skadeförebyggande projekt drog igång i augusti 2018.

Föreningar i deltagande distrikt får utökat investeringsbidrag på 75 % för skadeförebyggande åtgärder under projekt- tiden och distriktens ökade kostnader för uppsökande verksamhet täcks genom projektet.

Anmäl er till någon av angivna kvällar, se nedan (fritt att välja ort) som BR Skånes styrelseordförande Karin Olsson och bygg- & Försäkringsansvarig Rolf Stridsberg kommer informera om bygdegårdsförsäkringen.

Under de 25 år som försäkringen funnits har man kunnat utveckla en försäkringslösning som ger ett bra skydd både för föreningens verksamhet och byggnad. Den gemensamma upphandlingen har också inneburit att man fått fram en mycket prisvärd försäkring.

I samband med informationskvällen kommer föreningar med tecknad försäkring via BR Skåne erhålla en brandsläckare. Nya föreningar som önskar ansöka om medlemskap i BR är givetvis också välkomna!

Informationsträffarna kommer äga rum:

Tisdagen den 12 februari kl 19.00 Östra Ljungby bygdegård (Klippans kommun).

Anmälan senast 5 februari.

Torsdagen den 21 mars Tommarps bygdegård (Simrishamnsområdet).

Anmälan senast 14 mars.

Kaffe serveras.

Anmälan (bindande) till Rolf Stridsberg, via mobil: 073-964 17 80 alternativt via mail: rolf.stridsberg@telia.com

Kanske du känner till någon förening har funderingar på att ansöka om medlemskap i BR? I så fall, dela gärna denna information vidare till denna förening.

HJÄRTLIGT VÄLKOMNA!