Till Riksförbundet
Gå till distrikt

Nostalgiafton med The Cadillac Band

I samarbete mellan PRO Tjörn och Sibräcka Bygdegård arrangerades en ”Nostalgiafton” med THE CADILLAC BAND

Sibräcka Bygdegård gästades den 27 september av T C B som underhöll med gamla goa klassiker. En hel del Elvislåtar framfördes likväl som mycket annan musik från ”over there”. Mycket musik som vi dansade efter på den tiden vi var ute och raggade killar och tjejer.

Börje Hallberg, Ulf Nilsson, Janne ”Lucas” Persson

Trummisen Ulf Nilsson berättade om orkestern resor i USA och repertoaren var mycket upplagd efter hans reseberättelse. F.d. Sångaren i Streaplers, Ove Pilebo sjöng och Janne ”Lucas” Persson fingerfärdighet på pianot gick inte av för hackor, det var imponerande att se och höra.

PRO:s vise ordförande Agnete v ar uppe på scenen och provade på Show

Den som döpte bandet var Elvis Presley’s trummis DJ Fontana. DJ Fontana tyckte The Cadillac band var passande på många sätt. Dels både hans eget och Elvis stora intresse för Cadillac bilar och för att bandet ofta spelar låten Cadillac Efter som det var första gången vi arrangerat en liknande tillställning var vi spända på besökarantalet, det kom 120 gäster vilket gjorde oss väldigt nöjda.

Ove Pilebo

Musiken gick definitivt hem, för att stå bakom publiken och se alla som inte kunde sitta stilla var ett bra betyg. I pausen serverades Hamburgare och CocaCola som naturligtvis hörde till med tanke på musiken.

Janne ”Lucas” Persson

Planering och förberedelser för denna tillställning har naturligtvis varit stor men nog lockar det att göra om det, vi får se vad som kan bli nästa gång. Medlemmar från Bygdegården skötte parkeringsfrågan utomordentligt.

James Burton, Elvis gamla gitarrist