Bli medlem

Vi hoppas du vill bli medlem i föreningen. Din medverkan och ditt engagemang pekar ut riktningen och ger föreningen dess nytta och nöje.

Medlemsavgiften för 2020 är 175 kr/person. Barn under 18 år gratis om en vårdnadshavare är medlem.

Betala in din medlemsavgift på bankgironummer 193–4082 eller på swish nr 123 634 68 11. Glöm inte att uppge dina kontaktuppgifter och e-postadress.

Du som medlem är välkommen att ingå i föreningens Resursgrupp. En grupp medlemmar som vid små och stora evenemang gör en insats för föreningen. Det kan tex handla om att servera kaffe, sälja korv och våfflor eller lotter. Hör av dig till någon i styrelsen om du vill ingå i Resursgruppen.

Välkommen.