Bli medlem!

Stöd vår fina bygdegård! Bli medlem i Rönneberga Bygdegårdsförening!

Rönneberga Bygdegårdsförening arrangerar årligen ett mycket populärt och uppskattat midsommarfirande för allmänheten, liksom julgransplundring, loppmarknader, barnbasarer, konserter m.m.
Rönneberga Bygdegårdsförenings verksamhet bygger helt på frivilliga arbetsinsatser och inkomster från medlemsavgifter, uthyrning, bidrag och gåvor.
Genom att bli medlem i föreningen stödjer du Rönneberga Bygdegårdsförening så att vi kan underhålla och utveckla vår fina fastighet. Och, inte minst viktigt, hjälper oss säkerställa att vi kan fortsätta att genomföra våra populära aktiviteter! Medlemsavgifter: Enskild 240 kr, Familj 350 kr, Föreningar 800 kr, Företag 800 kr. Betala din medlemsavgift till vårt Bankgironummer 411-7818. Glöm inte att uppge namn och adress samt e-postadress!

Välkommen som medlem!

Om du har några frågor eller funderingar kontakta gärna bygdegårdsföreningens ordförande Gustaf Lagerberg, gustaf.lagerberg@telia.com, tel: 0733451073.

Gustaf Lagerberg

gustaf.lagerberg@telia.com