Bakgrundsbild

Julklapp – prova på att visa film gratis!

Har ni inte provat på att visa film än? Nu bjuder vi föreningar på en gratis öppen visning för barn och unga under jullovet! Först till kvarn gäller – max 10 föreningar! (erbjudandet gäller de föreningar som inte provat på att visa film förut)

Vi skickar affischer för just er visning samt popcornbägare! Så här går det till:

• Anmäl att ni vill vara med genom att mejla till helena.elvidotter-forslund@bygdegardarna.se
  • Välj vilken film ni vill visa – kolla tips här eller på Swedish Films hemsida.
  • Skicka in vilken film ni vill visa, datum, leveransadress samt telefonnummer. Skicka även med vad ni vill att det ska stå på affischen – förslagsvis: datum, tid för visningen, biljettpris och eventuell försäljning.
  • Alla intäkter går direkt till bygdegården.

Det är lätt och kul att visa film!

Tillbaka till alla Filmnyheter  >>