Bakgrundsbild

Webbinarium – Arrangemang i coronatider

– ett webbinarium med tips, idéer och samtal om verksamhetsutveckling

Många föreningar stängde sina lokaler och pausade verksamheten när pandemin slog till. Andra hittade genast former för att göra verksamhet på andra sätt – digitalt, utomhus eller i mindre grupper. När föreningar nu planerar att åter starta verksamheten kommer många frågor. Vilka aktiviteter går att arrangera? Vad krävs för att coronasäkra ett arrangemang? Hur påverkar förändringen av antalet personer som får närvara som träder i kraft 1 oktober? Det är några av de frågor vi kommer ta upp under webbinariet den 13 oktober. Föreningar som har arrangerat aktiviteter eller planerar kommande arrangemang kommer att berätta hur de har gjort.

När: Tisdag 13 oktober 2020 kl. 19.00–20.30

Var: Digitalt webbinarium via Zoom (du får en länk efter anmälan, det går att vara med både via dator och telefon).

Anmälan: Anmäl dig senast söndag 11 oktober via länken: https://forms.gle/sgV6MCJFN2DsXANK9

•  Tips på aktiviteter
  •  Coronasäkra evenemanget
  • Ändring i förbudet mot att hålla allmänna sammankomster eller offentliga tillställningar för fler än 50 personer