Bakgrundsbild

Webbinarium

Årsmöte i coronatider

När fysiska årsmöten inte kan genomföras behöver vi inte ställa in, det går att ställa om! Hur kan vi genomföra ett årsmöte på distans på ett sätt som känns demokratiskt? Vilka former för årsmötet passar för vår förening och medlemmar?

Den 21 januari 2021, kl. 18.30–20.30 arrangerar Bygdegårdarnas Riksförbund en digital utbildning om hur årsmöten kan genomföras. Webbinariet är kostnadsfritt, anmälan senast söndag 17 januari.

Tidigare webbinarium

Information om det riktade krisstödet, 3 november

Ett webbinarium om det riktade krisstödet där det blir både en genomgång av ansökningsformuläret och gott om tid för frågor.

Arrangera coronasäkert, 13 oktober

Ett webbinarium med tips på hur det går att arrangera coronasäkert och inspiration från föreningar som har fortsatt ordna aktiviteter, anpassade efter gällande restriktioner och rekommendationer.

Bygdegårdarnas situation i coronakrisen, 11 juni

Coronapandemin har slagit hårt mot bygdegårdarna med inställda evenemang, tomt i uthyrningskalendern och med driftskostnader som tickar på. Nu är det tid för att ställa om, istället för att ställa in! BR bjöd därför in till ett webbinarium den 11 juni med samlad information kring krispaket och påverkansarbete, samt tips på aktiviteter att inspireras av. Här kan du se en inspelning av webbinariet

Vid frågor kontakta:

Verksamhetsutvecklare film och ungdom