Bakgrundsbild

Aktiviteter och distansmöten

Nu är tid för att ställa om istället för att ställa in. När vi inte kan träffas fysiskt i lika hög utsträckning gäller det att vara kreativa och hitta lösningar.

Aktiviteter

Även om vi inte kan träffas fysiskt i så hög utsträckning finns det saker vi kan göra tillsammans

Läs BR:s lista med aktiviteter som går att göra i dessa tider

Stefan Löfgren, verksamhetsutvecklare konst och kultur, och Anna Öhman, verksamhetsutvecklare film och ungdom, Bygdegårdarnas Riksförbund, tipsar om olika aktiviteter som kan arrangeras med hänsyn till coronapandemins restriktioner i ett utdrag ur BR:s webbinarium “Bygdegårdarnas situation i coronakrisen”:

Distansmöten

Eftersom det på grund coronasmittspridningen finns begränsningar för att träffas fysiskt kan digitala distansmöten vara ett alternativ. BR har samlat ihop tips på kostnadsfria verktyg och hur man genomför ett bra distansmöte.

Läs mer om olika distansmötesverktyg

Läs även tips för bra distansmöten

Har din förening gjort en insats för att underlätta konsekvenserna av coronakrisen?

Vi vill gärna dela med oss av goda initiativ som har tagits för att till exempel stötta riskgrupper, roliga utomhusaktiviteter och annat bra som händer i bygdegårdsföreningarna. Mejla till tipsa@bygdegardarna.se och berätta för oss så kan vi dela det i sociala medier och skriva om det i tidskriften Bygdegården.