Gilla oss på facebook
  • Hem

Om bygdegården

Vi är den kreativa lokalen mitt i bygden

Ljustorps Bygdegård består av flera lokaler:
Kök, samlingslokaler, Bygdetorget, kanslier för ett antal föreningar i bygden, förråd till uthyrning och affärslokal.

I lokalerna bokas många olika arrangemang, små som stora. Vi har plats för både teater, fest och möten av alla de slag.

Bygdegården rymmer 149 personer i en stor och två mindre salar.

Det är handikappanspassat med ramp vid ingång och anpassad toalett på mellanplan där bla stora salen och köket finns.

Vi har konferensutrusning, hörslinga, fullt utrustat kök, ljudanläggning, OH-kanon och tillgång till Wifi.

Vi hyr ut enklare stolar och bord till andra arrangemang.
Kontakta kansliet för informtion och prisuppgift.

Ljustorps Bygdegård ägs av Ljustorp Bygdegård ekonomisk förening. Vårt kansli finns i källaren på Bygdegården, det vi idag kallar Bygdetorget. Kansliet är bemannat på deltid.

Vi driver ett flertal projekt som anknyter till lokalen, vårt verksamhetsområde eller den mark vi äger.

I affärslokalen finner ni Ninos Yako & Ljustorps Handel.

Byamacken är en annan av våra hyresgäster och samarbetet sker med Qstar.

Bygdegården är och ska vara ett naturligt centrum i Ljustorp!
Välkomna till oss!