Bakgrundsbild

Manualer för redigering av hemsida i Wordpress

Vi har tagit fram en steg-för-steg-manualer för att redigera din föreningshemsida. Obs! Manualerna för föreningswebbplatser är uppdaterade och gäller för ändringar som görs den 6 november 2019.

Manualerna ligger i Googledrive, du kan ladda ned dem utan något särskilt program:

Ladda ner BR Manual för redigering av föreningswebbplatser  >>

Ladda ner BR Manual för redigering av distriktswebbplatser  >>

Startsidan för föreningar

Startsidan är den sidmall som är mest komplicerad. Här kan du ladda ner en manual som bara visar hur startsidan redigeras:

Bildrekommendationer

Här kan du se vilka storlekar på bilder som rekommenderas för hemsidan.

Infoga Googleformulär och -kalender

Om du vill använda dig av Googles formulär och kalender för bokning kan du enkelt visa dem på hemsidan.

Visa Facebook-flöde på hemsidan

Det går att visa flödet från en Facebook-sida genom att hämta en kod och klistra in den på en standardsida. Denna lösning är dock inte optimal när besökarna tittar på hemsidan på en mindre skärm, exempelvis mobil.