Occupy Bygdegården i Jämtland

Jippie!

I hård konkurrens har Jämtlands Bygdegårdsdistrikt utsetts till årets projektdistrikt. Under perioden september 2019 till juni 2020 kommer distrikt och föreningar att satsa lite extra på ungdomsverksamhet.

Under hösten sker uppstartsmöten på respektive bygdegård, som deltar i projektet, med projektledarna, föreningarnas styrelser, barn, unga och föräldrar. Under mötena diskuteras föreningarnas ambitioner, målgrupper och möjligheter.

Nu är föreningarna igång med att arrangera sina aktiviteter och planera inför framtiden.