Årsmötet 2020

Söndagen den 23 februari träffades 16 medlemmar för lite fika med dopp och genomförande av Bygdegårdens årsmöte. En styrelsemedlem avgick (Bernard Gradiska, ingår istället i valberedningen) och nya ledamöter är Farida Hedin och Eva Köhn (suppleant).  Det har varit ett gott år ekonomiskt framförallt då uthyrningen har ökat. Verksamhetsberättelsen kan ni hämta hem via bifogad länk.

Verksamhetsplaneringen för det kommande året består bl.a. av traditionellt Valborgsfirande, invigning av Naturreservatet, fler Melodikryss och Mysaftnar.

Verksamhet_2019_rappt