Yoga Basic

Start måndag 20 Januari. Avslut måndag 8 Juni. Uppehåll måndag 13 April (annandag påsk).
Kostnad: Klippkort 10 ggr 1200 kr, 5 ggr 650 kr, drop in 140 kr + medlemsavgiften till Bygdegårdsföreningen som är 200:-/år.

Ingen föranmälan krävs, medtag gärna egen yogamatta (finns några för utlåning) och ev liten filt.
Yogan ligger på en basnivå som ska passa såväl nybörjare som den som utövar yoga regelbundet, det ges alternativ i övningarna. Vi jobbar i lugn takt, yogan gör dig mjukare, smidigare och är utformad så att övningarna också stärker kroppen och sinnet på ett skonsamt sätt.

Ett väldigt bra komplement till mer fysiskt träning då kroppskontroll och en kontrollerad andning ger mer resultat vid annan träning.

Varmt välkommen / Eva!

Frågor: 070-383 96 74, kontakt@strong-healthy.se