• Hem
  • Nyheter

Välkomna till årsmöte den 19 september kl.14:00

Efter ett år präglat av pandemin så ser vi nu möjligheten att hålla årsmöte för verksamhetsåret 2020. Verksamheten under året har av förklarliga skäl varit högst begränsad.

Genom aktiva åtgärder för att begränsa kostnaderna och med hjälp av statliga och kommunala bidrag så står förening på god ekonomisk grund trots pandemin.

En förutsättning för att föreningen ska fungera är att det finns aktiva medlemmar som med ideella arbetsinsatser är med och håller lokalen i skick och fyller den med arrangemang till gagn för Glommen och glommaborna. Nu behöver vi nya personer till styrelsen under kommande mandatperiod. Medlemmar som rycker in utan att delta i styrelsearbete är också varmt välkomna.

Förutom de rent fastighetsförvaltande uppgifterna så är fokus för framtiden att få igång verksamheter som ligger i linje med det som är ”det nya normala” efter pandemin.

Har du själv intresse eller känner någon som vore lämplig för detta är du varmt välkomna att höra av dig till styrelsen på mail bygdegarden@glommen.se

Återigen, välkomna på Årsmöte 19:de september kl 14.00 i Bygdegården