Framflyttat årsmöte

”På grund av den rådande Corona-pandemin så har styrelsen i Glommens bygdegård beslutat att av försiktighetsskäl avvakta med årsmöte och kallelse till detta. Vi tar detta beslut medvetna om att våra stadgar säger att årsmöte skall hålla innan 1:e april. Vi avser att publicera årsmöteshandlingarna på vår hemsida inom kort och så snart läget kring pandemin har stabiliserats så kommer vi att återkomma med medlemsutskick och kallelse till årsmöte. Medlemmar och andra som har frågor kring detta beslut och föreningen är välkomna att kontakta oss i föreningens styrelse.”