Bakgrundsbild

Föreningsmässan 2018 – Rapport

Huvudbild

Den 11 november genomfördes 2018 års föreningsmässa i Bygdegården. Tio föreningar var på plats och mässan invigdes av den blivande ordföranden i kommunstyrelsen, Per Svensson. Ca 25 personer trotsade vädrets makter och besökte mässan, trots att det var Fars dag.

Nytt för i år var en frågetävling, där varje förening hade gjort varsin fråga. Vill du se frågorna (rätt svar är markerat direkt i formuläret) så gå vidare här: Frågor&Svar.

Priset var ett medlemskap i samtliga frivilliga föreningar (inte Vägföreningen, som har andra regler) under 2019. Vinnare med 8 rätt blev Ingvar Karlsson, som vi härmed gratulerar!

Nedan några bilder från mässan:

Göte Johansson hälsar Per Svensson välkommen
Stort intresse vid bordet där Hembygdsföreningen Morup Stafsinge höll till