Bakgrundsbild

Stimulansbidrag till hemsida

Inför sommaren skickades ett brev/mail ut till alla föreningar som i dagsläget saknar en länk från förbundets hemsida till en egen hemsida. Responsen var mycket positiv, men nu gäller det att det blir någon aktivitet också.

Huvudbild

Distriktet har beslutat om ett stimulansbidrag på 2000:- till de föreningar som idag saknar en hemsida och nu tar tillfället i akt att skapa en sådan med hjälp av förbundets mallar och distriktets support.

Behöver ni hjälp så kontakta Marie Sandehult här på distriktet (070-334 81 26, marie.sandehult@gmail.com). Hon gör inte jobbet åt er men kan visa på vad och hur ni ska göra.

Om din förening i dag saknar länk från förbundets hemsida, till föreningens egen hemsida, och ordnar detta innan årsskiftet – meddela Marie, på mailadress ovan, så att distriktet kan dela ut stimulansbidraget till din förening.