Bakgrundsbild

Årets Bygdegård 2020

2019 var första året som ”årets bygdegård” utsågs i Gävleborgs bygdegårdsdistrikt. Nu är det dags för nomineringar inför Årets Bygdegård 2020. Det är hög tid att börja fundera på vad er bygdegård har gjort under detta speciella Corona-år. Det är möjligt att nominera både sin egen gård och andras.

Huvudbild

Det är möjligt att nominera både sin egen gård och andras. Information kring detta samt ansökningshandlingar finns på distriktets hemsida. Förutom äran och ett diplom bjuds bygdegården på en teaterföreställning av Riksteatern genom den lokala teaterföreningen. Detta är både populärt, lärorikt och vinstgivande.

Sista datum för nominering är 31 januari 2021.

Bilaga 4 Ansokan-nominering-till-arets-bygdegardsforening i Gävleborg