Välkommen till Flatviksgården!

Hemsidan är just nu under uppbyggnad. Allt eftersom vi lägger ut material kommer du att kunna läsa här om vår fina bygdegård och om vad vår förening har på gång.

Årsmöte för medlemmar!

Den 26 februari kl 15.30 är det årsmöte på Flatviksgården för föreningens medlemmar. Till årsmötet har det kommit i en motion om de vägar som blivit av med sitt bidrag till underhåll. I vårt närområde gäller det nästan hela vägen mellan Jonsbol och väg 240 och vägen mellan Ökna och Böj. Motionen handlar om huruvida Flatviksgårdens byggdegårdsförening kan göra något för att det beslutet ska ändras. Alla medlemmar har fått motionen i samband med årsmöteshandlingarna. Kom och säg din mening! Som vanligt serveras det semlor som Lollo fixat. Välkomna!

Underhållsbidrag till små vägar dras nu in.

Birgitta Björk har skrivit en insändare i Nya Wermlandstidningen om det vägunderhåll av mindre vägar som trafikverket beslutat om. Du kan läsa texten i länken nedan. De 2 vägar som det gäller i vårt närområde är nästan hela vägen mellan Jonsbol och väg 240 och vägen mellan Ökna och Böj.

Läs artikel om indraget vägunderhåll

Här kan du se vad som är på gång i föreningen på facebook!

Klicka här!

Flatviksgården och Covid-19

Vi följer Covid-restriktionerna och arbetar för att alla evenemang ska bli så smittsäkra som det bara är möjligt. Nu har restriktionerna släppt! Äntligen! Nu kan vi träffas fysiskt igen! Vi kommer tyvärr ändå inte att kunna ha så mycket program i vår eftersom fönstren ska renoveras. Det beräknas vara klart senast i maj. Efter det hoppas vi så att det är fritt fram för alla våra samlingar som vanligt!