• Hem
  • Nyheter

Dalbyloppet inspirerar andra föreningar

Den 13 april bjöd Bygdegårdarnas riksförbund in till inspirationsträff för att föreningar runt om i landet ska kunna  dela med sig och få bra idéer på aktiviteter. Ett tema var rörelse och vi var inbjudna att prata om Dalbyloppet!

Dalbyloppet var ett av få evenemang som vi kunde genomföra på ett smittsäkert sätt förra året, och det lockade rekordmånga deltagare – mycket tack vare nyheten med ett inledande, kortare lopp för de minsta.

Vi siktar på en repris i år och kör normalt första helgen i september. Så boka redan nu 😊🚴‍♀️🏃‍♀️