Bakgrundsbild

Webbinarier

Försäkringen – Vad alla styrelsemedlemmar bör veta!

Tisdag den 21 september kl. 18-19. Hur ser ert försäkringsskydd ut? När har ni användning av försäkringen? När gäller den inte? Och vad bör ni i styrelsen verkligen ha koll på? Vi ger er svaren samt uppdaterar er kring alla möjligheter som ges för att arbeta skadeförebyggande: säkerhetsrabatter, investeringsbidrag, guider, handböcker och mallar samt kostnadsfria utbildningen Säker föreningsgård.

Säker föreningsgård – El-system, naturskador, skadedjur och bedrägerier

Tisdag 28 september kl. 18-19, följer vi upp med att gemensamt gå igenom hela lektion 5 från Säker föreningsgård. Vi går igenom driften av bygdegården, bland annat: skaderisker i el-systemet, hur maskinskador förebyggs, vilken skadedjursförsäkring som ingår, hur naturskador såsom översvämningar förebyggs samt it-säkerhet och bedrägeriförsök. Möjlighet finns att ställa frågor och efter webbinariet har ni redan genomfört en sjättedel av utbildningen.

Anmäl dig här till ett eller båda webbinarierna